De Pepernooten, voor een vrolijk feest voor iedereen!

U wilt een bijdrage aan een festiviteit in Sinterklaastijd? De Pepernooten is de leukste pietenkapel van Amersfoort, we komen er aan!
• Zowel voor optredens binnen als buiten.
• We treden op in de ruime regio Amersfoort maar desgewenst ook daarbuiten.
• We zorgen voor een professionele band met 12 tot 20 muzikanten (saxofoons, klarinetten, trompetten, slagwerk, trombones etc.).
• De kleur van de pieten wordt afgestemd met de opdrachtgever.
• De Pepernooten is verbonden aan Muziekvereniging Wilskracht te Amersfoort.
• Een begeleider van de band bespreekt de optreden met u voor en evalueert het optreden na afloop met u.

Buiten optredens

We verzorgen spetterende buitenoptredens voor de intocht van de Sint, voor optochten en voor winkeliersverenigingen.
De afgelopen jaren hebben we opgetreden bij intochten te Den Haag en Hilversum en voor winkeliersverenigingen in De Bilt, Amersfoort en Soest.

Binnen optredens

U bent een zorginstelling en u wilt iets leuks organiseren voor uw cliënten en eventueel hun familieleden? Wij komen voor u niet alleen de bekende Sinterklaasliedjes spelen maar betrekken via een geschoolde activiteitenbegeleider ook het publiek bij de muzikale activiteiten. Aanwezigen krijgen bijvoorbeeld kleine slagwerkinstrumenten om mee te doen met de muziek en er zit een verhaallijn in het optreden. Als er door een instelling strooigoed ter beschikking wordt gesteld kunnen we ook kinderpietjes meenemen die handjes strooigoed aan de aanwezigen uitdelen.
De afgelopen jaren hebben we onder andere optredens verzorgd bij Voor Anker te Huizen, Theodotion in Laren en Woon-zorgcentrum Puntenburg te Amersfoort.